Priželjkujete divlji seks? Evo što vam je činiti…

Što je pravi divlji seks? Zamislite da se ostvari najseksi i najluđa seksualna fantazija koju se ikada zamislili. No u cijeloj toj priči postoji kvaka – pravi divlji seks ne možete ostvariti sve dok se ne nađete u vezi punoj ljubavi i povjerenja.

Ken Solin, autor knjige Act like a man, u svom blogu na Huffington Postu otkriva sve tajne i čari divljeg seksa te navodi da seksualni odnos vrlo često zna biti blizu onog što smatramo divljim, no rijetko kada postane potpuno takav. Formula uspjeha za ostvarivanje divljeg seksa je stavljanje ljubavi i seksa pod isti nazivnik. ‘Ako nikada niste bili jako i istinski zaljubljeni, onda nikada niste ni imali divlji seks. Najbolji usputni i neobavezni seks nije ni do koljena divljem seksu’, navodi Ken Solin.

Ako priželjkujete dostići ultimativni seksualni užitak, povjerenje je glavni čimbenik. S obzirom na to da je seks najintimniji međuljudski čin, ne treba puno kako bi se shvatilo da je usko povezan s povjerenjem, posebice ako vam je cilj duga i stabilna veza. Osim toga, nije teško shvatiti da potpuno povjerenje među partnerima može značajno doprinijeti samoj kvaliteti seksa. Veće su šanse za ostvarivanje najintimnijih seksualnih fantazija s partnerom pokraj kojega se osjećamo sigurno i pokraj kojega možemo biti posve nesputani, navodi Ken Solin u svome blogu.

Zatim je tu faktor zadovoljavanja. Ako ste u vezi u kojoj doista volite partnera, predano ćete se truditi zadovoljiti sve njegove želje i ispuniti sve seksualne fantazije bez oklijevanja. Tijekom usputnog i neobaveznog seksa uvijek postoji određena doza oklijevanja i nikada se ne prepustimo do kraja.

Treba napomenuti i faktor zadovoljstva. Prema riječima Kena Solina, neobavezni i usputni seks ga je uvijek ostavljao u određenoj mjeri nezadovoljnoga, bez obzira na količinu i duljinu trajanja. Usputni seks je po količini zadovoljstva koji pruža miljama daleko od divljeg seksa.

Faktor poznavanja također je bitan element. U pravoj vezi točno znamo što uzbuđuje partnera i što ga može navesti na potpuno divlji seks, dok je kod neobaveznog seksa to vrlo često nemoguće. ‘U vezi toliko dobro poznajemo partnerovo tijelo da već napamet znamo svaku točkicu, a budući da su partneri zaljubljeni, jedno drugome pružaju jednaku količinu seksualnog zadovoljstva. Usputni seks je više sebičan i egocentričan, napominje Solin.

Razlika između divljeg seksa i usputnog seksa je želja partnera koji se vole da jedno drugome pruže potpun užitak, i to iz ljubavi, a ne iz obaveze. Fantazija će vrlo lako postati stvarnost s partnerom kojeg poznajemo i volimo. Stoga je u usputnim odnosima i vezama pravi divlji seks izvan dosega. I naravno, divlji seks se ne može kupiti novcem.

Seks s partnerom kojega volimo je divlji, nekontroliran, nesputan i bez pravila. Zamislite da se baš svaka vaša seksualna fantazija pretvara u stvarnost, i da čak ni ne morate tražiti to jer vas vaš partner bezuvjetno voli, točno zna što volite i ne može dočekati da vam to i pruži. To se nikada neće dogoditi s nekim tko vas ne voli i ne vjeruje vam.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...