Prvaci u Kninu kao poklon: Čeka nas nogometni praznik

Novi/stari prvak Hrvatske u utorak poslijepodne putuje u Knin gdje ih čeka prijateljska utakmica protiv Dinare (16 i 30). Kao i obično, trener će na put voditi i nekoliko talentiranih juniora, ali ističe kako će utakmicu započeti u najjačem mogućem sastavu.

Par dana nakon što su službeno postali prvaci Hrvatske za sezonu 2012./2013. te tako osvojili osmu uzastopnu titulu najbolje momčadi u državi, Modri gostuju u Kninu, a domaćin će im biti Dinara. Dan uoči utakmice igrači su imali slobodan dan, a kratko smo porazgovarali s trenerom u vezi samog susreta.

– Mi smo Dinamo i želimo se u svakoj utakmici prikazati u najboljem svjetlu; tako će biti i u Kninu. Nećemo voditi igrače koji su ozlijeđeni, ali gledateljima u Kninu ćemo pokazati najbolje što imamo. Naravno, priliku će dobiti i neki talentirani mladići koji su to svojim radom sigurno zaslužili – rekao je trener Modrih Krunoslav Jurčić.

Tako će u Zagrebu ostati ozlijeđeni igrači koji nisu niti išli u Vinkovce: Jerko Leko, Arijan Ademi, Luis Ibanez, Šime Vrsaljko i Duje Čop, a možda i još netko od igrača koji osjećaju lakše posljedice utakmice u Vinkovcima. Zato će na put čak šest mladića iz naše omladinske škole koji bi mogli dobiti priliku. Tako će Filip Leko (1994.), Anto Vujica (1994.), Herdi Prenga (1994.), Petar Mamić (1996), Filip Cvrk (1994.) i Robert Murić (1996.) naći svoje mjesto u klupskom autobusu i s momčadi krenuti na put.

Hrvatski trećeligaš ove godine slavi stoti rođendan, a bolji poklon od Dinama i to u prvoj utakmici nakon osvajanja naslova – teško su mogli i zamisliti: – Da, tako je ispalo iako je utakmica dogovorena već unaprijed dok nismo znali kada ćemo točno osigurati naslov. U svakom slučaju sam sretan što ćemo uveličati rođendansku proslavu Dinare te se nadam kako nas čeka lijepa fešta i nogometni praznik – zaključio je trener Modrih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...