Rekordan broj izlagača dolazi u Zadar

U organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza iz Zagreba i zadarskog kinološkog društva Dalmatinski pas, od 1. svibnja na terenima autokampa zadarske hotelske kuće Borik održat će se 13. po redu međunarodna izložba pasa CACIB Zadar dog show 2013. U 20 izlagačkih krugova nastupit će preko 1.000 pasa gotovo 150 različitih pasmina.

Najodgovorniji posao petodnevne manifestacije na svojim će leđima po običaju ponijeti članovi Organizacijskog odbora u kojem su čelni ljudi ovih udruga Damir Skok i Branko Šare.

Prvog dana, u srijedu 1. svibnja, ulazak izlagača najavljen je u vremenu od 8 do 9.45 sati izjutra. Svečano otvorenje izložbe zakazano je za 9.45 sati, a ocjenjivanje će krenuti u 10 sati. Proglašenje pobjednika od prvog do posljednjeg dana događat će se u 17 sati, dok će se izložba zadnjeg dana zatvoriti u 17.30 sati, uz proglašenje najljepših pasa izložbe.

U petak, trećeg dana natjecanja, održat će se natjecanje “Međunarodni prvak prvaka” i to u klubu Arsenal na Poluotoku u večernjim satima. Za vrijeme gala večere proglasit će se najljepši pas.

Izložba će tako privući rekordan broj izlagača iz brojnih europskih država i Hrvatske, vlasnike i zaljubljenike u pse iz Rusije, Italije, Engleske, Češke, Mađarske, Poljske… Uz izlagače Zagreba, Varaždina, Osijeka, Splita i dr. bit će i Zadrana, koji se u sve većem broju prijavljuju za manifestaciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...