Ryanair otvara bazu u Zadru

Za 16 destiancija i 300 tisuća predviđenih prevezenih putnika Ryanair otvara svoju prvu bazu u Hrvatskoj – u Zračnoj luci u Zadru. U pristiglom priopćenju je također navedeno da će otvaranje nove baze u Zadru Ryanair proslaviti plasiranjem 100.000 promotivnih karata za različite europske destinacije po cijenama već od 12€. Promotivne karte se odnose na putovanja tijekom svibnja i bit će dostupne u prodaji do četvrtka, 4. travnja, u 24:00 sata.

Iz Ryanaira su priopćili kako su 1. travnja, otvorili svoju novu bazu u Zračnoj luci Zadar. Ovaj, kako sebe nazivaju, jedini europski avioprijevoznik iz kategorije ultra-jefitnih prijevoznika (ultra-low cost carrier, ULCC) na zadarskoj zračnoj luci imati jedan zrakoplov, a Ryanair će zračnu luku povezivati sa 16 destinacija, uz planirano ostvarenje prometa od 300.000 putnika. Također, otvaranje baze i ostvarenje planiranog prometa pruža mogućnosti za 300 radnih mjesta vanjskih i povezanih poslova, a Ryanair svoja ulaganja u Zračnu luku Zadar smatra neprocjenjivima!

Otvaranje nove baze u Zadru Ryanair će proslaviti plasiranjem 100.000 promotivnih karata za različite europske destinacije po cijenama već od 12€. Promotivne karte se odnose na putovanja tijekom svibnja te će biti dostupne u prodaji do četvrtka, 4. travnja, u 24:00 sata.

 

Robin Kiely iz Ryanaira kaže:

– Ryanair je iznimno sretan zbog otvaranja svoje nove baze u Hrvatskoj u Zračnoj luci Zadar, kao i zbog povezivanja te baze sa 16 različitih destinacija tijekom ljetne sezone. Hrvatski putnici te svi posjetitelji Hrvatske sada mogu pobijediti recesiju izbjegavanjem visokih cijena Croatie Airlines i visokih naknada troškova goriva na način da koriste Ryanairove usluge prijevoza po izrazito pristupačnim cijenama i garancijom da se neće vršiti dodatne naknade za troškove goriva, sa mogućnošću odabira 16 zanimljivih destinacija, među kojima su Dublin, London i Pariz.

Predviđeno ostvarenje prometa od 300.000 putnika će održati do 300 radnih mjesta vanjskih povezanih poslova u zadarskoj regiji.

Proslavu otvaranja naše baze u Zadru obilježavamo puštanjem u prodaju 100.000 promotivnih karata za putovanje tijekom svibnja do različitih europskih destinacija po cijenama od 12€. Kupnju ovih karata moguće je ostvariti do četvrtka, 4. travnja, u 24:00h. Budući da se mjesta po ovako ludo pristupačnim cijenama razgrabe vrlo brzo, savjetujemo putnicima da čim prije osiguraju svoje karte na www.ryanair.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...