Sedam ozlijeđenih u eksploziji na terasi kafića

PU Zagrebačka je izvijestila da je u petak navečer u 22.07 sati na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Bašćanske ploče 5 eksplodirala nepoznata naprava. U eksploziji je ozlijeđeno sedam ljudi. Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba priopćio je da su svi ozlijeđeni u večerašnjoj eksploziji u Zagrebu medicinski zbrinuti.

Večeras je na tržnici Botinec u ugostiteljskoj radnji Hatt Trick bačena eksplozivna naprava.

Policija je uhitila osumnjičenog, a budući se radi se o klasičnom kaznenom djelu po završetku istrage PU zagrebačka će pružiti više informacija za javnost, kaže se u priopćenju zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Večernji javlja kako su susjedi čuli da je došlo do svađe u kafiću, nakon čega je napadač navodno otišao kući te se vratio s bombom koju je bacio na terasu. Stanari pričaju da je nastala opća panika kada je eksplozivna naprava eksplodirala. Neki od njih su došli na terasu i pomagali ozlijeđenima. Nakon pet ili šest minuta su do kafića stigle policija i Hitna pomoć. Hitna je otišla nakon pola sata, a policija još uvijek obavlja očevid.

Ovaj list piše da je bombu bacio B. N. (52) koji nije niti pokušao bježati s mjesta događaja, nego se odmah po dolasku policije predao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...