Sveučilište: “Kriv je, ali može predavati!”

U namjeri da pojasne situaciju oko ukidanja suspenzije dr. Ivanu Poljakoviću, sa zadarskog sveučilišta u srijedu su poslali priopćenje javnosti.

– U cilju istinitog izvješćivanja javnosti, dužni smo donijeti sljedeće priopćenje o ukidanju suspenzije doc. dr. sc. Ivanu Poljakoviću.

Nakon što je dana 8. travnja 2013. Povjerenstvo za provođenje postupka utvrđivanja povrede radne dužnosti provelo glavnu raspravu u stegovnom postupku protiv doc. dr. sc. Ivana Poljakovića, imenovanom je prestalo važiti Rješenje o privremenom udaljenju iz sudjelovanja u izvođenju nastave, u skladu s Izrijekom Rješenja. Slijedom toga, dana 9. travnja 2013. rektor Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Ante Uglešić je donio Rješenje da imenovani može započeti s izvođenjem nastave.

Nakon provedenog postupka, navedeno Povjerenstvo je utvrdilo krivnju doc. dr. sc. Ivana Poljakovića te predložilo da se istom izrekne OPOMENA zbog počinjenja teških povreda radne dužnosti, u skladu s čim je Rektor i postupio, navodi se u priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...