Victoria Beckham ima posebne želje i kad prodaje kuću

10 milijuna funti vrijedna vila u Hertfordshireu koju su za svoje potrebe dali urediti David i Victoria Beckham, slavni par planira prodati, a za kupce imaju posebne uvjete.

Prije 14 godina slavni par David i Victoria Beckham kupili su si velebnu vilu vrijednu 10 milijuna funti, koja je zbog raskošnog izgleda dobila čak i naziv plača Beckham. Slavni par sada je odlučio prodati svoj raskošni dom u Hertfordshireu te su u potrazi za domom u samome Londonu kako bi mogli voditi više kozmopolitski život.

Međutim, slavni par, kako piše Daily Mail, ne želi da u njihovoj palači živi bilo tko. Svoj dom pod svaku cijenu žele prodati nekoj obitelji, a agentu za prodaju nekretnina napomenuli su kako u obzir dolazi samo privatni kupac, a ne ulagač koji bi od njihove palače napravio luksuzne stanove.

Izvor blizak Davidu i Victoriji kaže: ‘David i Victoria znaju da ne postoji puno kupaca koji su u potrazi za kućom takve veličine, a ulagači bi sigurno uočili dobru priliku te vilu prenamijenili u manje stanove koje bi mogli prodavati po dobroj cijeni zbog povezanosti s Beckhamovima.’

No David i Victoria nekoliko godina su dotjerivali vilu čije službeno ime je kuća Rowneybury te su spremni čekati koliko god je potrebno da naiđe pravi kupac. Par je kuću kupio 1999. godine za 2,5 milijuna funti te su na zemljištu oko kuće uredili teniski teren s reflektorima, bazen te heliodrom, a unutar kuće teretanu i sobu za biljar te studio za snimanje.

Međutim, nakon što se obitelj vratila živjeti u Veliku Britaniju više vremena su provodili u iznajmljenoj, 20 milijuna funti vrijednoj kući u Kensingtonu. Par je sada u potrazi za obiteljskom kućom u Kensigtonu ili Mayfairu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...