Vip cloud market

Vipnet je pokrenuo Vip cloud market. Ova online platforma namijenjena je poslovnim korisnicima, a osobito malim i srednje velikim.

Korisnici će na jednom mjestu moći dobiti informacije o cloud uslugama u ponudi, obaviti online kupnju, te upravljati kupljenim uslugama. Prednost ovog pristupa je što se od korisnika ne zahtjeva osobito poznavanje tehnologije na kojoj se cloud zasniva, a sve što je potrebno kako bi se usluga koristila je internetska veza. Vip cloud market omogućuje korištenje usluga koje su se tradicionalno obavljale preko poslužitelja u prostorijama tvrtki, no uz znatno niže cijene i povećanu fleksibilnost. Riječ je o sigurnom poslovanju uz izbjegavanje kupovine informatičke opreme, licenci, edukacija i skrivenih troškova.

Na Vip cloud marketu korisnici će moći odabrati neku od postojećih aplikacija: Vip blagajna, Vip auto nadzor, Vip nadzor prodaje, Vip fax, Vip nadzor brodova, Vip nadzor radnog vremena i Business e-mail. U sljedećih nekoliko mjeseci portfelj usluga će biti kontinuirano nadopunjavan i brojnim drugim aplikacijama kao što su Microsoft SharePoint, Microsoft Lync, web hosting za male i srednje tvrtke, te razna CRM (Upravljanje odnosima s korisnicima) i ERP (Upravljanje resursima kompanije) cloud rješenja, stoji u Vipnetovoj objavi za medije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...