Vrijedna donacija POU „Dom na žalu“ u Preku

Ovih dana  POU „Dom na žalu“ u Preku dobilo je donaciju od dva prijenosna računala za potrebe u radu učilišta. Donacija je dobivena od osiguravajućeg društva „Allianz“ d.d. iz Zagreba, a sastoji se od dva kompletno opremljena računala.  Donaciju „Allianza“ iz Zagreba prihvatili smo sa zahvalnošću i ovim putem im se zahvaljujemo na pomoći u radu.

Računala ćemo instalirati u informatičkoj učionici za potrebe izvođenja nastave. POU „Dom na žalu“ ovlašten je i za obrazovanje  hrvatskog i stranih jezika, engleskog, talijanskog i njemačkog i drugih tako da će nam računala dobro doći i za nastavu stranih jezika, rekla nam je ravnateljica POU „Doma na žalu“ Mladenka Mašina.

POU „Dom na žalu“ kulturno je obrazovna ustanova koja surađuje s Osnovnom školom „Valentin Klarin“ iz Preka, i s Glazbenom školom „Blagoje Bersa“ iz Zadra u kojoj polaznici slušaju nastavu iz glazbe u učionici, a nastavu iz plesa u dvorani.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...