30 novih kanala medijske grupacije Pink!

Medijska grupacija Pink koja slovi za najjaču televizijsku i multimedijalnu grupaciju na Balkanu, jučer je u rad pustila nove televizijske kanale, čime će ova grupacija do kraja godine ostvariti viziju od ukupno 100 TV kanala.

Na čelu s vlasnikom, Željkom Mitrovićem, Pink international jučer je u Beogradu u rad pustio “Pink package”, koji će biti glavi adut u osvajanju postojećih, ali i novih tržišta.

Prvih 30 kanala u novoj ponudi već su dostupni korisnicima IPTV usluga diljem Srbije, a uskoro očekujemo emitiranje istih i na tržištu Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije, rekao je Željko Mitrović, vlasnik Pink international.

Pink kanali

Najatraktivniju ponudu novih kanala, svakako čini filmski paket, koji čini ukupno 10 kanala, poput Pink Premium, Pink Movies 1, 2, 3, Pink Action 1, 2, 3, na kojima će se emitirati naslovi najpoznatijih filmskih studija, poput Universala, Paramounta, Disneya…

Osim filmskog paketa, gledateljima će posebno biti primamljivi i novi glazbeni kanali, poput Pink Live, koji će emitirati koncerte s područja cijelog Balkana. Kanal Pink Soup, primjerice, namijenjen je ljubiteljima isključivo domaćih serija, koji će se na istom kanalu emitirati 24 sata dnevno. Zabave neće nedostajati ni na kanalima Pink Comedy, Pink Family ili novom Pink 3 kanalu, koji je treći mozaični kanal uz Pink i Pink 2.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...