Baričević: “Zapuštena mjesta pretvorili smo u mjesta ugodnog življenja!”

Kandidat za načelnika Općine Jasenice Martin Baričević pozdravio je sve okupljene, a posebno gospodina Zvonka Bušića.

Nije bilo lako u ovim godinama iza nas stvoriti od jednog devastiranog i zapuštenog mjesta, mjesto ugodno za življenje, kakve su Jasenice danas“, naglasio je Marin Baričević u svom izlaganju i naveo sve programe i projekte koji su pod njegovim vodstvom i vodstvom HDZ-a pokrenuti i provode se na području općine. Posebno je istaknuo programe prostornog uređenja i zaštite okoliša, prometnu i komunalnu infrastrukturu, programe iz područja zdravstva i socijalne skrbi, kao i društvene i socijalne infrastrukture.

Glasujući za HDZ i njegove koalicijske partnere, naglasio je kandidat za načelnika Martin Baričević, glasujete za nastavak svih započetih programa, kao i realizaciju novih. Planiraju tako od općine Jasenice stvoriti prepoznatljivu turističku destinaciju zbog njenog položaja između mora i Velebita. Ulaskom u EU i Jasenice očekuju boljitak za sve, pogotovo gospodarski oporavak ulaganjem u obnovljive izvore energije, jačanjem potpore poduzetništvu, sinergijom turizma, tradicije i kulturnih vrijednosti ovog kraja.

Predstavljajući kandidate za Općinsko vijeće, istaknuo je da će ovaj sljedeći mandat biti presudan za pokretanje gospodarstva, čime će biti trasiran put u bolju budućnost.

 

Stipe Zrilić: Svoj posao obavljat ćemo časno i odgovorno

Kandidat za župana zadarske županije Stipe Zrilić zahvalio se okupljenima na dobrodošlici, koju su mu pjesmom poželjeli članovi KUD-a Vila Velebita. Svoj program, naglasio je župan temeljimo na važnim planskim dokumentima kao što su Županijska razvojna strategija i Strategija ruralnog razvoja Zadarske županije, kao i mnogi drugi, kojima HDZ i njegovi koalicijski partneri HSPAS-HSU-HČSP-AHSS žele ojačati i sačuvati svoju županiju, jer Zadar treba ostati administrativno regionalno središte. Glasom za ovu jaku koaliciju, glasujete za snagu koja je vodila računa o nacionalnim interesima, sudjelovala u stvaranju i obrani države, obnovi i njenom gospodarskom razvoju. Našim programom želimo osnažiti našu županiju, jačati vlastite kapacitete i poduzetničku klimu, privlačiti ulagače i pametnim i održivim razvojem povećati zaposlenost.

Obećavam vam da ćemo svoj posao u županiji raditi časno, odgovorno i dobro, jer ste to svi vi zaslužili, istaknuo je kandidat za župana Stipe Zrilić.

U kulturnom djelu programa sudjelovali su: KUD Vila Velebita, KUD Sokolovi i pjesnik Nadomir Tadić Šutra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...