Bilić: “U Zadar ću dovesti direktora Applea!”

Kandidat za gradonačelnika SDP-ove koalicije Ivo Bilić održao je konferenciju za medije na temu “Vrijeme je za istinu, dosta je bilo ucjena i laži”. Osvrnuo se na “prljavu” kampanju koja se vodila protiv njega dodajući kako je očekivao da će izborna kampanja biti posvećena promociji gospodarskih programa.

Istaknuo je kako će u slučaju da bude izabran za gradonačelnika u Zadar dovesti vrhunske stručnjake iz svijeta biznisa, poput direktora Applea i Microsofta. Naglasio je kako će poslove u Gradu i gradskim tvrtkama dobivati samo najbolji, zahvaljujući svojim ocjenama i postignućima, a ne zahvaljujući klijentelističkim odnosima i stranačkoj podobnosti.

Ingrid Antičević Marinović pozvala je birače koji nisu izašli na izbore u prvom krugu da se trgnu iz apatije misleći na svoju djecu i sudjeluju u kreiranju nove zadarske vlasti. Iskoristila je priliku ukazati na nedozvoljeno ponašanje političkih protivnika rekavši kako je SDP zajedno s koalicijskim partnerima prijavio HDZ Gradskom i Državnom izbornom povjerenstvu za lažno predstavljanje uime kojeg su vršili anketu  iz središnjice HDZ-a u Zagrebu o tome za koga će građani glasovati.

Joso Knez (HSLS), istaknuo je kako Ivo Bilić izlazi iz dobro plaćene, udobne pozicije, u “kašetu punu brukava”, odnosno kako svojim znanjem i sposobnostima želi pridonijeti napretku zadarskog gospodarstva i otvaranju radnih mjesta, što je zahtjevan i dugotrajan posao.

Moglo se čuti kako je dosadašnja HDZ-ova vlast “sa svojom ispodprosječnom sposobnošću” zadnjih 20 godina uzrokovala ispodprosječan standard u Zadru.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...