Borilački spektakl na Višnjiku

Dvorana na Višnjiku još je jednom ugostila veliku sportsku manifestaciju. Final Fight Championship 4, sinoć je Zadru priuštio nezaboravni doživljaj za publiku. Odličnu organizaciju i još bolje borbe popratilo je glasno navijanje zadarske publike.

U prvoj borbi susreli su se Antonio Mijatović i Zadranin Luka Lukačić. Nažalost, zadarski borac je ostvario svoj peti poraz u profesionalnoj karijeri. Ipak, razlog tome je pogreška suca Zlatka Klarića, koju su i sami organizatori kasnije priznali. Klarić je prekinuo borbu u trenutku dok je Lukačić držao Mijatovića u poluzi, a kasniji nastavak dekoncentrirao je Lukačića koji je sudačkom odlukom izgubio.

U drugoj borbi Jelčić je pobijedio Vasića knock outom već u prvoj rundi. U nastavku je zadarska nada, Ante Verunica, u kick boksačkom meču, izgubio od Igora Mihaljevića. Dobru borbu ponudili su Bojan Kosendar iz Slovenije i naš Antun Račić iz Dubrovnika. Kosendar je svoj prvi meč u profesionalnoj karijeri ostvario prije šest godina baš u Zadru, a večeras je upisao poraz od Račića.

Nakon Zorajeve pobjede nad Bajićem,uslijedili su glavni mečevi večeri. Prvi spektakularni meč odvio se između Zorana Majkića i Jason Wilnisa. Već u prvoj rundi je Wilns atraktivnim knock outom savladao Majkića. U idućoj borbi je Poljak Browarski, također knock outom, pobijedio Jason Jonesa.

Iako je glavna borba večeri bila ona između Mare Peraka i Tibor Vad Jonia, koju je Perak već u prvim trenutcima prve runde dobio knock outom, svakako je najuvjerljivija i najatraktivnija bila ona između Crnogorca Vase Bakočevića i Ivice Truščeka. Nakon udarca u glavu koji je Trušček dobio od Vase i krvarenja, te umalo i prekida borbe, istu je ipak dobio i to uvjerljivo, nakon što je Bakočeviću zadao veliki broj udaraca u glavu i izborio prekid meča. Trušček je na kraju završio na šivanju glave. Time je prekinuo svoj “crni niz”. Za spomenuti je i borba između Ukrajinca Sergeja Laschenka i Mladena Brestovca. Ovaj kick boksački meč je Brestovac uspješno priveo kraju i ostvario pobjedu nakon tri runde.

[nggallery id=310]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...