HDZ najavljuje proširenje preostalog dijela Splitske i Puta Biliga

– Možete li zamisliti danas Zadar bez autoceste, Morskih orgulja i Pozdrava suncu? Neki ga na žalost, zamišljaju i bez Gaženice i govore da se radi o megalomanskom projektu. Radi se o projektu koji će nam donijeti isto što nam je donijela i autocesta – napredak, a oni su htjeli da autocesta zaobiđe Zadar, to vam ja govorim i to su činjenice, dragi prijatelji. To ne smijemo dozvoliti, poručio je Božidar Kalmeta građanima Voštarnice i Višnjika.

Božidar Kalmeta, Zvonimir Vrančić te kandidati za Gradsko vijeće obišli su Višnjik i Voštarnicu gdje su razgovarali s građanima.

Košarkaša dvorana „Krešimir Ćosić”, zatvoreno plivalište, novi dječiji vrtić, rekonstruirano križanje Splitske i Ulice Domovinskog rata s novim rotorima i biciklističkim stazama, kapitalni su objekti koji su se proteklih godina izgradili u ovim gradskim predjelima.

Prema već spremnim projektima obnovit će se i proširiti preostali dio Splitske te Ulice Put Biliga.

– Naš je kvart jedan od urbano najopremljenijih u gradu Zadru, istaknuo je predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a, na Višnjiku, Ante Babić. Sad uređujemo dvorišta unutar zgrada. U planu je i uređenje parkirališta u Ulici Josipa bana Jelačića, dodao je Babić.

– Svaka vaša primjedba nam je važna, svaka ideja i svaki problem, kao što nam je važna i svaka ulica, cesta ili dječje igralište, rekao je okupljenima Božidar Kalmeta. Hdz-ovi i kandidati koalicijskih partnera nisu samo lica s promidžbenih materijala već vaši susjedi i sugrađani koji su vas došli saslušati i koji će se s vama razgovarati gdje god ih u našem gradu susretnete.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...