Ivica Musić: “Nastavak projekata za nova zapošljavanja”

Uvodni pozdravni govor održao je kandidat za načelnika Općine Lišane Ostrovičke Ivica Musić, te predstavio kandidatkinju za zamjenicu načelnika Ivanu Mamić i listu kandidata za Općinsko vijeće: Zvonimira Radaša, Josipa Nimca, Zdravka Nimca, Branka Nimca, Žarka Radaša, Milu Radanovića, Matu Mamića i Antu Nimca. Naglasio je da se u ovo vrijeme krize i recesije napravilo maksimalno koliko je to bilo moguće, a kao značajnije projekte naveo je izgradnju javno-poslovne zgrade „Braština“, izgradnju vodovodnog pravca Benkovac – Lišane Ostrovičke, davanje u koncesiju poljoprivrednog zemljišta „Bara“ braniteljskoj udruzi Agro-Lišane, asfaltiranje cesta.

Glasajući za ovu listu, glasate za nastavak započetih projekata kao i realizaciju novih koji će donijeti mogućnost zapošljavanja i razvoja Općine Lišane Ostrovičke. Uz slogan „Nećemo Vas iznevjeriti“ zahvalio je biračima na potpori.

 

HDZ, Lišane Ostrovičke

Stipe Zrilić: razvoj poljoprivrede i turizma

Pozdravljajući prisutne kandidat za župana Zadarske županije Stipe Zrilić naglasio je da se ovom jakom koalicijskom listom (HDZ-HSPAS-HSU-HČSP-AHSS) brane nacionalni interesi, potiče gospodarski razvoj i socijalni položaj hrvatskog naroda. Svoj Program koalicija temelji na važnim dokumentima kao što su: Županijska razvojna strategija, Strategija ruralnog razvoja, Program zaštite okoliša, Program za zdravlje i brojnim drugima kojima se žele smanjiti razlike u razvijenosti između sela i grada. „Najvažniji program vašeg područja je program ruralnog razvoja“ naglasio je kandidat za župana, te pozvao prisutne da iskoriste svoju tradiciju, proizvode kao i gostoljubivost kao osnovu za razvoj turizma na ovom području. Za kraj poručio je biračima da glasajući za ovu listu glasuju za nova radna mjesta i za svoju bolju budućnost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...