Još samo četiri dana do FFC-a

Još nas samo dva dana dijeli od FFC- a ( Final Fight Championship) u našem gradu. Borilačka priredba održat će se 10. svibnja s početkom u 20 sati, u ŠC Višnjik, a pružit će tri sata vrhunskih borbi i dobre zabave.

Tim povodom je danas održana konferencija za medije, na kojoj su predstavljeni borci, a sutra će se s početkom u 14 sati održati i službeno vaganje. Konferenciju je otvorio predstavnik organizatora Marko Petrak koji se zahvalio svima te izrazi zadovoljstvo što se ovakva priredba održava u Zadru.

Jedna od finalnih borbi i ujedno borba od koje se najviše očekuje je borba između našeg ponajboljeg teškaša Mare Peraka i Mađara Blazeja Wojceka. Sam Perak kaže da očekuje, prije svega, dobar event.

– Da budem iskren i dalje ne znam kakav je protivnik, u svakom slučaju smatram da sam iskusniji i da ću svoje znanje upotrijebiti kao oružje, kazao je Perak, a na upit novinara da kaže kakav je osjećaj biti zvijezda manifestacije Perak je skromno kazao:

– Svatko je zvijezda za sebe, ne mislim da sam glavna zvijezda večeri.

Jedna od glavnih borbi večeri je i ona između našeg Mladena Brestovca i Sergeja Laschenka. Ova borba bi za Brestovca bila jedan veliki korak u vrh borilačkog sporta, a za borbu se pripremao s Mirkom Filipovićem.

Možda najzanimljivija borba za publiku je ona između Vase Bakočevića i Ivice Trašćeka. Nakon višemjesečnih dogovora, borba je dogovorena FFC4. Dva atraktivna borca izmjerit će svoje snage u glavnim borbama, a oboje najavljuju pravi spektakl i naglašavaju svoju dobru formu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...