Kako se Mladen Grdović snalazi na psihijatriji

Zadarski pjevač Mladen Grdović trenutno provodi vrijeme na Odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice nakon incidenta u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima početkom prošlog tjedna kada je policiju pozvala 45-godišnja pjevačeva supruga Brankica s kojom se pjevač to jutro posvadio.

Mladen Grdović smatra kako je njegova supruga pravilno postupila kad je pozvala policiju jer je pjevač čvrsto namjerio izaći van, a već je pio. Kako ga nije mogla zaustaviti, supruga je pozvala policiju jer ga drugačije nije mogla zaustaviti, piše Slobodna Dalmacija.

Zadarski pjevač dodaje kako nije bilo nasilja. Za sve krivi umor i bevandu.

Pjevač je na Odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice na terapiji jer je previše putovao, a muči ga i aritmija srca. Dodaje kako je to bilo previše stresa i vrlo je zadovoljan što se liječi.

Grdović je pozdravio publiku i najavio svoj povratak zajedno sa Cocom. Klavir nije otvarao godinama i kada ga otvori nakon što se vrati, kako kaže, bit će opasno.

O stanju na odjelu kaže da je – super. ‘Ima ovdi jedan dobar kapetan i profesor, i mogu vam reći da su ljudi puno pametniji nego vani. Ćakulamo i vrime nekako prođe. Evo, sada čekam Brankicu da dođe. Od kolega sam se čitavo vrime čuo jedino sa Cocom i plakali smo zajedno. Teško nam je jer smo slični, emotivci’, rekao je u telefonskom razgovoru za Slobodnu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...