Kalmeta: SDP koristi spin i sad veliča Gaženicu

Božidar Kalmeta, kandidat HDZ-ove kolicije za gradonačelnika, održao je konferenciju za novinstvo koju je posvetio Luci Gaženica. Po tko zna koji put, istaknuo je kako je financiranje ovog projekta osigurano po najpovoljnijim mogućim uvjetima. Dodao je da nikad nije iznevjerio Zadar kroz sve dužnosti koje je do sada obnašao.

– Nakon odluke o odustajanju od izgradnje u Gaženici slušali smo o svim lošim i neprihvatljivim stranama tog projekta da bi se danas dogodila pisma namjere kojima se taj projekt veliča, a zapravo tek Zadru plasira predizborni spin i skriva istina od građana Zadra. Sve zato jer su se ti isti građani Zadra prije desetak dana na izborima jasno postavili prema ovoj ključnoj temi za budućnost Zadra, rekao je Kalmeta.

Upozorio je kako se spomenutim pismima ništa ne jamči te da je jasno da se “Gaženica ne želi u cijelosti dovršiti”. Izrazio je uvjerenje kako “ravnatelj Lučke uprave pokušava obmanuti javnost prikrivanjem prave namjere SDP-a da se Luka ne završi do kraja”.

Osvrnuo se na optužbe SDP-ove koalicije za Grad Zadar da su iz središnjice HDZ-a anketirali građane za koga će glasovati i lobirali za njega odgovarajući kako on o tome ništa ne zna dodajući da su i iz SDP-a više puta maltretirali građane raznim pitanjima.

Kalmeta je komentirao i svog protukandidata Ivu Bilića rekavši da je “zbog njegove sposobnosti stotine i tisuće ljudi ostalo bez posla”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...