Kalmeta: “Svi zadarski projekti koji znače otvaranje novih radnih mjesta pokušavaju se zaustaviti!”

– Svi mi imamo jedno veliko zadarsko srce i borit ćemo se za interese ovoga grada koji su ovom trenutku ugroženi, istaknuo je kandidat HDZ-a i koalicijskih partnera za gradonačelnika grada Zadra, Božidar Kalmeta na druženju s mještanima Petrčana.

– Svi zadarski projekti koji znače otvaranje novih radnih mjesta pokušavaju se zaustaviti, a ja držim da je otvaranje novih radnih mjesta najveći prioritet u ovom gradu. Tako se pokušava zaustaviti luku Gaženica, razvoj bolnice i hoće nas ponovno ostaviti bez središta regije. Da opet neki drugi gradovi upravljaju Zadrom. Pri tom mislim na Rijeku i na Split, rekao je Kalmeta.

– Iako je Zadar je napravio ogroman iskorak u razvoju, koji nam priznaju unutar i izvan granica Hrvatske, postoje problemi koje treba rješavati i koje nitko osim nas ne može bolje riješiti. U Petrčanima je to problem rive i kanalizacije, naveo je Kalmeta dodajući da će radovi na izgradnji rive započeti do kraja godine, dok će problem kanalizacije biti riješen u idućem četverogodišnjem razdoblju,

U pratnji Božidara Kalmete, MO Petrčane obišao je i kandidat za zamjenika gradonačelnika Zvonimir Vračnić te kandidati s liste za Gradsko vijeće kako bi u razgovoru s mještanima saslušali njihove prijedloge i razmišljanja o stanju na terenu. Njihov domaćin, predsjednik MO Petrčane, Velimir Čubrić naglasio je da je Petrčanima riva preduvjet za razvoj.

Iza nas nisu prazne priče već ogromni rezultati. Poznajete nas, bili smo s vama jučer, s vama smo danas, a bit ćemo i sutra i zajednički ćemo rješavati probleme, zaključio je Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...