Kalmetu darivali cvijećem

Susret s Božidarom Kalmetom i kandidatima HDZ-a i koalicijskih partnera za Gradsko vijeće, stanovnici Vidikovca organizirali su na mjesnom nogometnom igralištu nakon kojeg su krenuli u obilazak ove gradske četvrti. Tijekom šetnje mogli su se uvjeriti da je dosadašnja gradska uprava vodila računa o ravnomjernom razvoju i ovog područja. Pa su tako napravljeni nogostupi s obje strane Puta Bokanjca do Ulice Hrvatskog državnog Sabora. U tijeku je izrada projekta kanalizacijske mreže koja bi trebala biti dovršena za dvije godine. Napravljeni su i detaljni planovi uređenja Vidikovca, a započeli su i radovi na izgradnji zgrade novog mjesnog odbora u vrijednosti od 700 tisuća kuna.

U znak podrške na izborima stanovnici novog naselja Blue Garden Božidaru Kalmeti i ostalim kandidatima darivali su cvijeće.

Božidar Kalmeta zajedno s kandidatima za Gradsko vijeće i suradnicima do posljednjeg je trenutka kampanje obilazio zadarske gradske četvrti i razgovarao s građanima. Sa stanovnicima Stanova susreo se u njihovom mjesnom odboru gdje mu je priređen srdačan doček.

U skladu s proračunskim mogućnostima u proteklom mandatu gradske vlasti, u svim djelovima grada pa tako i na području Stanova provodio se program razvoja komunalne i društvene infrastrukture Grada Zadra. U mjesnom odboru Stanovi otvoreni su radovi u Ulici Borka Šarlije Kese na potezu od Ulice Ante Starčevića do Splitske ulice, čije je uređenje također planirano u sljedećem razdoblju. Osim te ulice uredit će se i Ulica Put Stanova,najavio  je kandidat za zamjenika gradonačelnika Zvonimir Vrančić.

-Borit ćemo se da Zadar ostane administrativno središte naše županije i zalagati za sve naše projekte koji će otvoriti nova radna mjesta. Izađite ne izbore i glasujte za budućnost jer Zadar ne smije stati, poručio je kandidat za gradonačelnika Božidar Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...