Koga će Ava Karabatić pozvati na rođendan?

Ava Karabatić uskoro će napuniti 25. rođendan pa je počela raditi i listu ljudi koje namjerava pozvati na tulum koji će upriličiti. Među pozvanima će se nesumnjivo naći neke od bivših cimera iz kuće Big Brothera.

Hrvatska starleta koja je u VIP Big Brotheru 2013. završila na trećem mjestu, Ava Karabatić, uskoro slavi 25. rođendan. Već je počela raditi listu onih koje želi vidjeti na svom rođendanskom slavlju, piše Puls.

Ava Karabatić uvijek se veseli rođendanima. Htjela je proslaviti u Istanbulu ili Parizu, no zbog ispita na fakultetu morala je promijeniti planove.

Na listi rođendanskih uzvanika naći će se bivši Avini cimeri iz Big Brother kuće, Boban i Žarko, no i nekoliko iznenađenja – Uroš Ćertić i Željko – bivše ljubavi iz reality emisije. Ava smatra kako ne treba živjeti u prošlosti, a Urošu i Sindi želi sve najbolje.

Ava za svoj rođendan želi ostati živa, zdrava i uspješna mlada žena, no istovremeno i dijete u duši. Također se nada kako će ljubav uskoro zakucati i na njena vrata što nije nemoguće s obzirom na to da je navodno dobila prsten od nekog tko gaji osjećaje prema njoj. Jedini je problem to što ona ne može zaboraviti Željka, piše Blic.

Osim što priželjkuje promjene u ljubavnom životu, Ava Karabatić uskoro namjerava zamijeniti stan u Splitu za stan u Beogradu kamo bi se htjela preseliti. Planira se preseliti kad joj završe ispitni rokovi. Ne vjeruje kako će stalno živjeti u Beogradu, već samo povremeno jer obožava Hrvatsku, piše Blic.

Od pjevačke je karijere odustala, no sad bi se htjela okušati u svijetu glume – bez obzira radi li se o karijeri na kazališnim daskama ili u svijetu televizije i filma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...