Microsoftovi miševi za Windows 8

Microsoft je predstavio dva nova bežična miša prilagođena korisnicima Windowsa 8. Riječ je o dimenzijama većem modelu Sculpt Comfort Mouse te manjem Sculpt Mobile Mouse, a oba su namijenjena manje zahtjevnim korisnicima te imaju uglavnom tek osnovne tipke i standardnu funkcionalnost.

Sculpt Comfort Mouse na lijevoj stranici ima veliku i uočljivu Windows 8 tipku (ujedno i senzor osjetljiv na dodir) koja omogućuje prebacivanje između Start ekrana i aktivne aplikacije ili listanje kroz trenutno pokrenute programe swipe gestama. Miš se na računalo povezuje Bluetoothom, ima BlueTrack senzor učinkovit na raznim podlogama, a u prodaji će se naći od lipnja po cijeni od 40 dolara.

Manji Sculpt Mobile Mouse simetričnog je dizajna i zbog manjih dimenzija Windows 8 tipku sa senzorom osjetljivim na dodir prebacuje na gornju stranicu miša (ispod kotačića), a također ima senzor s Microsoftovom BlueTrack tehnologijom. Ovaj bežični miš za povezivanje s računalom koristi vlastiti dongle, a u prodaji bi se trebao naći tijekom ovog mjeseca po cijeni od 30 dolara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...