Natječaj za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije – solarnih toplinskih sustava u kućanstvima na području Grada Zadra za 2013. godinu

Grad Zadar objavljuje Natječaj za javno prikupljanje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava Grada Zadra i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi zajedničkog sufinanciranja nabave i ugradnje solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanje u kućanstvima (obiteljskim kućama i višestambenim zgradama) na području Grada Zadra za 2013. godinu.

Pozivaju se građani da dostave prijave za sufinanciranje nabave i ugradnje solarnih toplinskih sustava. Na temelju pristiglih prijava i utvrđenih kriterija izvršit će se odabir 36 prijava za sufinanciranje u iznosu do 60% prihvatljivih troškova po kućanstvu i to 20% od strane Grada Zadra, a 40% od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Rok za dostavu prijava je 30 dana od dana objave Natječaja na internet stranici Grada Zadra odnosno 10. lipnja 2013. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...