Nazor: “Delaš je pravi sportaš i radnik”

Košarkaška igra ima bezbroj elemenata, detalja koji odlučuju utakmicu. Ali kad se dođe u završne sekunde, sve se svede na vrlo jednostavno pitanje. Hoće li netko pogoditi ili promašiti šut za pobjedu? Kada je taj netko Ante Delaš, šanse za pobjedu automatski rastu. Bek Zadra jednostavno ima nevjerojatnu mirnoću kada je napetost na najvećoj mogućoj razini. U Šibeniku je opet pogodio kada je bilo najvažnije, kod minus dva, deset sekundi prije kraja. Tricu vrijednu drugog mjesta. Nakon utakmice hvalili su ga i treneri i suigrači i protivnici.

– Izvukli smo pobjedu. Drago mi je što nam je donio Ante Delaš, jer je on pravi sportaš i radnik. Zauzeli smo drugo mjesto, što je više od cilja postavljenog na početku sezone i zato moram čestitati igračima – rekao je Ante Nazor.

Dvadesetak dana ranije, Jolly je na Višnjiku slavio na sličan način. Pobjedničku tricu za goste tada je postigao Ronald Ross.

– Ovako smo izgubili kući od njih i moralo nam se vratiti. Naravno, zahvaljujući Anti Delašu, koji je po tko zna koji put ove sezone, kada je bilo stani-pani, uzeo loptu u svoje ruke i riješio utakmicu. Svaka mu čast na tome – hvali suigrača Bariša Krasić.

Zaključno, Nazor o polufinalnom dvoboju s Cedevitom:

– Imamo dvije utakmice kući. Ove sezone smo protiv njih igrali jako dobro i smatram da ćemo pružiti dostojan otpor.

Tko je favorit?

– To nije bitno. Bitno je samo tko će pobijediti i otići u finale.

Prva utakmica na rasporedu je u nedjelju u 19 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...