Samsung je objavio da je Galaxy S4 dosegao brojku od 10 milijuna prodanih primjeraka te je predstavio nekoliko novih boja ovog moćnog smartfona

Nove boje za Galaxy S4

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Samsung se pohvalio prodajnim rezultatima svojeg najmoćnijeg smartfona, Galaxyja S4. Uređaj je u manje od mjesec dana od izlaska na tržište prodan u 10 milijuna primjeraka i time postavio novi rekord za Samsung. Galaxy S3 se u 10 milijuna primjeraka prodao za 50 dana, a Galaxyju S2 je za taj podvig trebalo punih pet mjeseci. Popularnost i prihvaćenost tvrtkinih najmoćnijih smartfona je, dakle, na strmouzlaznoj putanji.

Ipak, treba istaknuti da se ovdje ne navodi točan broj uređaja koji su dospjeli u ruke krajnjim korisnicima, već broj primjeraka isporučenih distributerima. To znači da dio od tih 10 milijuna uređaja zasigurno stoje na policama trgovina i tek čekaju svoje kupce – koliko točno, to ne zna nitko. Usporedbe radi, Apple u ovakvim izvješćima uvijek iznosi brojeve uređaja prodanih krajnjim korisnicima.

Bilo kako bilo, Galaxy S4 u narednim mjesecima stiže u novim bojama. Postojećoj crnoj (Black Mist) i bijeloj (White Frost) na ljeto će se pridružiti plava (Blue Arctic) i crvena (Red Aurora), a na jesen još i ljubičasta (Purple Mirage) i smeđa (Brown Autumn). Njihove fotografije službeno nisu objavljene, ali smeđi model na trenutak se pojavljuje u reklami ispod ovog teksta (na 1:07).

Ostavi komentar koristeći Facebook