Nove boje za Galaxy S4

Samsung se pohvalio prodajnim rezultatima svojeg najmoćnijeg smartfona, Galaxyja S4. Uređaj je u manje od mjesec dana od izlaska na tržište prodan u 10 milijuna primjeraka i time postavio novi rekord za Samsung. Galaxy S3 se u 10 milijuna primjeraka prodao za 50 dana, a Galaxyju S2 je za taj podvig trebalo punih pet mjeseci. Popularnost i prihvaćenost tvrtkinih najmoćnijih smartfona je, dakle, na strmouzlaznoj putanji.

Ipak, treba istaknuti da se ovdje ne navodi točan broj uređaja koji su dospjeli u ruke krajnjim korisnicima, već broj primjeraka isporučenih distributerima. To znači da dio od tih 10 milijuna uređaja zasigurno stoje na policama trgovina i tek čekaju svoje kupce – koliko točno, to ne zna nitko. Usporedbe radi, Apple u ovakvim izvješćima uvijek iznosi brojeve uređaja prodanih krajnjim korisnicima.

Bilo kako bilo, Galaxy S4 u narednim mjesecima stiže u novim bojama. Postojećoj crnoj (Black Mist) i bijeloj (White Frost) na ljeto će se pridružiti plava (Blue Arctic) i crvena (Red Aurora), a na jesen još i ljubičasta (Purple Mirage) i smeđa (Brown Autumn). Njihove fotografije službeno nisu objavljene, ali smeđi model na trenutak se pojavljuje u reklami ispod ovog teksta (na 1:07).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...