Novi leš na Marjanu: Policija ogradila prostor kraj sjevernog ulaza! Pronašli nestalu Splićanku?

Novi leš na Marjanu! Oko 16 sati splitska policija obaviještena je kako se 50-ak metara od sjevernog ulaza u park šumu nalazi mrtvo tijelo!

Policija je ogradila prostor, izuzimaju se dokazi. U PU splitskoj-dalmatinskoj potvrdili su nam kako je leš uistinu pronađen, ali još ne znaju o čemu se točno radi. Naime, moguće da je riječ o osobi koja je najavila suicid.

 

Od Selene ništa više nije isto…

Mjesto očevida i pripadnici redarstvenih snaga izazvali su pažnju velikog broja rekreativaca koji pohode Marjan.

Splitska park šuma sve donedavno je bila sigurna, makar po danu, no od prošlog ljeta i mučkog ubojstva Meksikanke Selene Macedo, sve se promijenilo…

 

Raspadnuti leš skrivao se u šikari kraj koje dnevno prođe stotine rekreativaca

Kako neslužbeno doznajemo, sumnja se da je nađena 44-godišnja Splićanka čiji je nestanak prijavljen 7. svibnja. Moguće da je tog dana i skončala na Marjanu, jer je tijelo u raspadajućem stanju.

Tijelo je nađeno u šikari pedesetak metara prema vrhu od ulaza, nedaleko od staze kojom dnevno prođe na stotine rekreativaca.

 

Nestala nakon ručka kod rođakinje

Navodno nema znakova nasilne smrti, a uz tijelo su pronađene nekakve tablete. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom.

Splićanka je nestala na Dan grada, Svetoga Duju. Bila je kod rođakinje na ručku i trebala se vratiti kući za dvadesetak minuta. Međutim, nije nikada došla pa je zabrinuta obitelj kontaktirala policiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...