Novi niz krađa

U noći sa petka na subotu u mjestu Mandre, ul. Konobine, nepoznati je počinitelj provalio podrum kuće u izgradnji, iz kojeg je na štetu građevinskog poduzeća iz Siska otuđio više raznog elektro materijala i dvije udarne bušilice, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer je u Zadru, u Šibenskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio u stan vlasništvo 69-godišnjaka, iz kojeg je otuđio zlatninu vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer je u Zadru, u Širokoj ulici, nepoznati počinitelj iz torbice vlasništvo 24-godišnjakinje otuđio novčanik sa novcem i osobnim dokumentima, pričinivši joj materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer je u Zadru, u ulici Akcije Maslenica, u trgovačkom centru, nepoznati počinitelj iz torbice vlasništvo 35-godišnjakinje otuđio novčanik sa novcem i osobnim dokumentima, pričinivši joj materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer je u Zadru, u Širokoj ulici, u trgovini, nepoznati počinitelj iz torbice vlasništvo 38-godišnjakinje otuđio novčanik sa novcem i osobnim dokumentima, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...