Prijave ‘Najbolje u Hrvatskoj za EU’ zatvaraju se u ponoć

Svoje fotografije na projekt Najbolje u Hrvatskoj za EU možeš prijaviti još samo do ponoći! Okupljamo mlade fotografe iz cijele zemlje, a fotografije tiskamo na razglednice i šaljemo po cijeloj Europskoj uniji točno 1. srpnja 2013. Tako ćemo svima pokazati koliko je naša zemlja lijepa. Najboljeg fotografa očekuje vikend za dvoje u Dubrovniku (hotel s 5*), plus još 21 najbolja fotografija ide na veliku izložbu Najbolje u Hrvatskoj za EU.

Nije kasno prijaviti se, detalje natječaja pogledaj ovdje, a prijavnicu pronađi na www.fotodanimladih.com.hr

Hvala svima koji ste nam slali fotografije u posljednjih dva mjeseca. Do sada imamo preko 65 fotografa koji su se uključili u naš projekt, sve zajedno skupili smo preko 950 fotografija!

Najbolje fotografije će birati članovi udruge Izvan fokusa koji organiziraju Foto dane mladih, zajedno s predstavnicima portala www.NajboljeuHrvatskoj.info!

Sretno svima!

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...