Rušenje NLO-a u Tunguski – početak propasti svijeta

Avanturistički SF spektakl ‘Zemlja: Novi početak’ u kojem glavne uloge tumače Will Smith i njegov sin Jaden u domaća kina stiže 6. lipnja.

Bez obzira vjerovali u izvanzemaljce ili ne, mora se priznati da svakva vijest vezana za neidentificirane leteće objekte ili pojave slične vrste možda plijeni i najveću pozornost medija od svega ostaloga. Rušenje navodnog NLO-a u Tunguski 1908. godine uz ono u Roswellu iz 1947. godine svakako spada među najpoznatije događaje kada su u pitanju izvanzemaljci i njihovo postojanje. Jedna od najpopularnijih znanstveno-fantastičnih serija svih vremena, Dosjei-X, početkom svoje četvrte sezone dvije epizode posvetila je Tunguski i njezinoj priči uklopljenoj u mitologiju kompletne radnje serije, a ove godine upravo je taj događaj pokretač radnje avanturističkog SF spektakla ‘Zemlja: Novi početak’ u kojem su glavne uloge ostvarili Will Smith i njegov sin Jaden Smith.

U videu možete pogledati temelje na kojima počiva radnja ovog budućeg filmskog hita. Sve počinje stvarnim događajem (spomenutom Tunguskom), ali nakon toga odlazimo u alternativnu prošlost koja dovodi do ekološkog kolapsa na planetu

Zemlji kojeg je čovječanstvo u bliskoj budućnosti primorano napustiti. Uslijed kataklizme u prvi plan dolazi obitelj Raige čiji su Cypher (Will) i Kitai (Jaden) potomci, a čiju priču pratimo u filmu ‘Zemlja: Novi početak’.

Radnja filma ‘Zemlja: Novi početak’ odvija se tisuću godina nakon što smo napustili Zemlju. Vrijeme se više ne računa kao AD (Anno Domini), već kao AE (After Earth – službeni engleski naslov filma), a ljudi žive na novom planetu Nova Prime gdje je obitelj Raige postala prava legenda. Ovo je njihova priča…

Ovaj nadolazeći hit će vas svojim spektakularnim prizorima i intrigantnom pričom zasigurno navesti da pogledate film koji u domaća kina i IMAX stiže 6. lipnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...