Sofia Vergara ne želi veliku svadbu

‘I Nick i ja smo veći imali velike svatove. Pripremit ćemo nešto, ali ne još’, najavila je glumica, koja razmišlja o filmskoj karijeri, djetetu i radu do kraja života.

‘Zaprosio me na rođendan. Otišla sam sa sto rođaka i prijatelja u Meksiko na šest dana tulumarenja. Mislila sam da organiziranju nikad neće doći kraj! Da sam znala da ću se zaručiti, zaboravila bi na glupi rođendan’, rekla je zvijezda koja je prošle godine napunila 40.

Nick Loeb ju je, prenosi Los Angeles Times, toliko iznenadio prijedlogom da se uda za njega da su nenamjerno prošišali kontrolnu točku kod ruševina majanskog grada Chichen Itze, zbog čega su umalo uhićeni.

Iako je nadaleko poznata po svom seksepilu, kaže kako ne igra veliku ulogu u njenom privatnom životu. ‘Nitko ne može biti seksi mačkica svaki dan. Tko god tvrdi suprotno, laže. Ipak, znam ponekad nositi negliže i japansku svilenu odjeću.

Dugo sam živjela sama sa svojim sinom, a s dečkima se nalazila u hotelu. Kod kuće bih spavala u starim majcama. Kad sam se uselila kod Nicka, shvatila sam kako to neće ići. Sad nosim samo lijepe pidžame’, priznala je.

Glumica rođena u Kolumbiji poznata je i po tome kako odjeva svoju oblinama bogatu figuru. ‘Naučila sam kako mi ne stoji baš sve dobro zbog mojih grudi. Vidite kolike su. što ćeih držati ako obučem nešto s golim leđima?’, kaže Vergara.

Uskoro planira pokrenuti vlastitu liniju odjeće za lanac Kmart, pripremajući se za vrijeme kada Modern Family više neće biti aktualan. Razmišlja i o nastupu u filmovima, možda još jednom djetetu. Kako god, planira raditi čitav život, zato što voli zarađivati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...