Svečano otvoren CACIB

U organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza iz Zagreba i zadarskog kinološkog društva Dalmatinski pas, na terenima autokampa zadarske hotelske kuće Borik svečano je otvorena 13. po redu međunarodna izložba pasa CACIB Zadar dog show 2013. Izložba se zatvara sutra, a u 20 izlagačkih krugova nastupit će više od 1.000 pasa, gotovo 150 različitih pasmina.

Manifestaciju su otvorili Damir Skok, predsjednik Hrvatskog kinološkog saveza i Branko Šare, predsjednik zadarskog kinološkog društva Dalmatinski pas.

– Želimo vam se svima zahvaliti što ste došli u Zadar, što ste ovaj drevni grad prepoznali kao bogatu turističku destinaciju. Ako ne osvojite neku od nagrada, nemojte žaliti, ipak je najvažnije sudjelovati, rekli su Skok i Šare.

Prvog dana publici su se predstavili psi iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Češke, Austrije, Slovenije, Velike Britanije, Rusije, Ukrajine, Japana i Tajlanda.

Sutra je u Arsenalu na rasporedu natjecanje “Međunarodni prvak prvaka”, a za tijekom gala večere proglasit će se najljepši pas.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...