Tudor: Igrači su fantastično reagirali na moj dolazak

Igor Tudor imat će zaista vatreni debi na klupi Hajduka. Sutra ga čeka gradski derbi sa Splitom u Parku mladeži, a sam Tudor priznaje da osjeća laganu nervozu uoči ove utakmice.

– Moram priznati da ima malo nervoze, ali to je pozitivna nervoza. Meni je nebitno to što imamo dobar skor sa Splitom ove sezone, tradicija nije važna u ovom susretu, svaka utakmica je za sebe, tu su dva suparnika, dvije odlične ekipa, nadam se jednoj dobroj utakmici s puno golova. Ne možemo od Hajduka očekivati neke ekstra promjene u ova tri-četiri dana, ali i ja sam znatiželjan da vidim koliko sam uspio prenijeti neke stvari na momčadi. Trudio sam se to raditi svaku minutu treninga i nadam se najboljem rezultatu – rekao je Tudor ponešto o svojim očekivanjima, te dodao kako mu je žao što će Torcida bojkotirati derbi.

Osvrnuo se i na momčad Splita.

– Split je pri vrhu tablice, kada pogledate samo njihova imena vidite da ta momčad vrvi od kvalitete. Rebić je jedan enorman potencijal, tu su još Belle, Baraban, Erceg, imaju odlične igrače. Jedva čekam da počne utakmica – dodao je novi trener “bijelih”.

Prema njegovim riječima momčad je odlično reagirala na njegov dolazak.

– Pričao sam s igračima, povratna reakcija je fantastična, slušaju svaku riječ i svaka minuta treninga je odrađena na vrhunskom nivou. Htio bih još samo reći da nisam rekao da ćemo mi biti Borussija Dortmund, samo sam rekao da je lako vidjeti da oni igraju dobro. Po meni dobar nogomet igra i Fiorentina, ali ne možemo reći da ćemo prekopirati njihov način igre, jer to je nemoguće. Mi moramo igrati kao Hajduk, moramo imati svoj stil, s igračima koje posjedujemo – ističe Tudor.

Pohvalio se novi trener da su mu na angažmanu čestitali Reja i Ancelotti.

– Zvao me Edoardo Reja i Ancelotti, poželjeli su mi sreću i drago mi je zbog toga.

Nezaobilazno je bilo pitanje o Franku Andrijaševiću.

– Andrijašević je spreman, on je odličan igrač, jedan od naših stožernih igrača i on jedva čeka započeti utakmicu – zaključio je Tudor kojem će sutra vjerojatno nedostajati Maglica i Kiš koji je na posljednjem treningu izvrnuo zglob.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...