Cestitka_Uskrs

U kakvim pozama muškarci najviše uživaju?

Volite svog muškaraca i želite ga usrećiti? Pripremite mu vatromet u spavaćoj sobi! Evo kako to možete učiniti.

Muškarci vole seks i u kojem god obliku mu ga ponudite, oni će biti sretni. No ako se samo malo više potrudite i počastite ga omiljenim pozama, njegovoj sreći neće biti kraja. Proučite najprije u čemu najviše uživaju.

 

Poza psa

Muškarci vole ‘doggy style’. Žena se spusti na ruke i noge te zauzima podčinjeni položaj, a to mnoge muškarce pali. U takvoj pozi muškarac je dominantan i on vodi igru, a to im se sviđa. Osim toga, takva poza muškarcu omogućuje i lakše i dublje penetriranje u partnericu pa se stječe dojam da mu je penis duži. Ne treba zanemariti ni pogled na guzu koji mu se u toj pozi pruža.

 

Oralni seks

Nijedan muškarac neće odbiti oralno zadovoljavanje. Dobar oralni seks san je svakog muškarca. Krenite najprije nježnim i blagim dodirima, a potom na nešto čvršće dodirivanje. Nakon što ste ga neko vrijeme zadovoljavali rukom, počnite ga lagano dodirivati usnama. Koristite se i rukama i usnama, a neka vam njegov uzdah bude putokaz. Ako ga još iznenadite iniciranjem oralnog seksa, njegovoj sreći neće biti kraja.

 

Žlica

Možda neće otvoreno priznati jer je riječ o bliskoj pozi, ali muškarci uživaju i u tzv. žlici. Okrenite mu leđa, a on neka bude priljubljen uz vas prednjim dijelom svoga tijela. Stražnjicu izbacite prema njemu i određujte ritam penetracije. Ova poza omogućuje dodirivanje klitorisa, a to možete činiti ili vi sami ili on. Užitak je zajamčen za žene, ali i za muškarce jer njima pričinjava veliko zadovoljstvo kad vide da znaju i mogu zadovoljiti partnericu.

 

Kad je žena gore…

Ovu pozu muškarci obožavaju i ako ga želite usrećiti u svakom pogledu, dajte si truda. Može biti izvedena na različite načine – okrenite leđa prema njegovu licu ili pak prednji dio tijela. Možete se pomicati gore-dolje ili naprijed-nazad, ali možete i kružno okretati bokove. Osim velikog užitka, on će uživati i u pogledu na vaše tijelo.

 

Umrežena poza

Ova mu se poza sviđa jer je većina muškarac rijetko prakticira. Promijenite to! Oboje legnite na bok, ali budite okrenuti jedno prema drugom. Vaš je zadatak da ga obuhvatite nogama, odnosno jednu njegovu nogu. Tako ćete biti vrlo blizu jedno drugome dok se odvija penetracija. Zbog ravnoteže bit će potrebno da se pridržavate jedno za drugo. Inače, ovo je poza u kojoj žene lako doživljavaju orgazam.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...