Zaželjela se zabave prije rada u žiriju: Nicole uranila u Cannes

Lijepo je vidjeti svoje lice na plakatima u cijelom gradu, kaže Nicole Kidman (45). Iako su je domaćini lijepo ugostili, tužna je što publika ipak neće vidjeti njezin film o Grace Kelly.

Australska glumica i redatelj Olivier Dahan nisu uspjeli završiti biografsku dramu o monegaškoj princezi. Umjesto na filmskom festivalu u Cannesu, premijeru će imati tek na zimu. Nicole Kidman zato je u Francusku stigla kao članica žirija. Iako festival počinje danas, glumica je došla dan prije kako bi se družila s kolegama.

Obilazila je luksuzne restorane i kafiće, a na službenom domjenku bila je najveća zvijezda. Blistala je u šljokičastoj haljini i pozirala na crvenom tepihu poput manekenke. Mnogi su joj rekli da izgleda puno zdravije i prirodnije otkad si je prestala ubrizgavati botoks.

Dok se Nicole dobro zabavljala, suprug, country pjevač Keith Urban (45), ostao je u L.A.-u s kćerima Sunday (4) i Faith (2).

 

Favoriti festivala jedva su pobjegli od obožavatelja

Čast mi je što će baš naš film otvoriti najveći filmski spektakl u Europi, rekao je Leonardo DiCaprio (38). Zvijezda “Velikog Gatsbyja” u Cannes je došao s redateljem Bazom Luhrmannom (50) i glumcima iz filma. Obožavatelji su ih pratili i fotografirali na svakom koraku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...