Zurak: “Ovaj tim može ostvariti izvanredne rezultate”

U utorak, 7. svibnja 2013. godine u Posedarju je održan predizborni skup HDZ-a i koalicijskih partnera na kojem je predstavljena lista kandidata za općinsko vijeće, kandidat za načelnika općine i njegovog zamjenika te kandidat za župana Zadarske županije, zamjenika i Skupštinu Zadarske županije.

Ivica Zurak, kandidat za načelnika Općine Posedarje, u svom je predstavljanju naglasio kako osjeća da može polučiti dobre rezultate na idućim izborima te da će, bude li načelnik svima biti na raspolaganju. „Znam timski raditi, svi koji budu htjeli raditi za boljitak naše općine imat će priliku, a ja sa svojim timom mogu ostvariti izvanredne rezultate“- rekao je Zurak u nazočnosti kandidata za svoga zamjenika Nike Zekića.

 

HDZ Posedarje

Stipe Zrilić: Trebamo se oduprijeti najavama ukidanja županija i općina

„Ova vlast pokazala je koliko je nesposobna, produbila je gospodarsku krizu za koju nema nikakva rješenja, a sve su glasnije najave o ukidanju županija i općina“ rekao je u uvodnom predstavljanju kandidat za župana HDZ-a Stipe Zrilić. Dodao je kako Zadarska županija ima kvalitetan program razvoja za buduće razdoblje koji predstavlja odgovor na krizu i koji sadrži sektorske strategije poput Strategija ribarstva, infrastrukture, ruralnog razvoja, turizma, Plana za zdravlje itd.“ Sve to kvalitetna je priprema i preduvjet za povlačenje sredstava iz Europske unije“ rekao je župan Stipe Zrilić dodavši da je na ovome području od sada bilo dosta ulaganja te da podloga za realizaciju projekata postoji. „Ulaganje u poduzetništvo treba donijeti daljnji rast i zapošljavanje“- naglasio je Stipe Zrilić i zaključio kako je naša prednost u odličnoj prometnoj infrastrukturi i prirodnom položaju same regije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...