15 stvari koje muškarci vole u krevetu

Ako vas zanima što je muškarcima dobro i važno za vrijeme seksa, pročitajte njihove savjete i želje.

Seks preko telefona

Možda zvuči otrcano, ali muškarci će teško odoljeti svom životinjskom nagonu i ne poludjeti ako ih u neko čudno doba nazovete i započnete seks preko telefona. Bitno je da upamtite to da vi postavljate pitanja, a on odgovara, otkriva jedan čitatelj za iVillage.

Samostojeće čarape i halteri

Jedan od njihovih prijedloga ženama je da stave haltere ispod gaćica jer ih izluđuje to kada ostanu samo u njima i samostojećim čarapama.

Frizura ‘tamo dolje’

Većina muškaraca zapravo voli kada je sve glatko i bez dlačica. Da mogu, upravo bi vam to i sami rekli.

Striptiz

Skidanje ili mali striptiz uvijek će ga baciti na koljena, posebno ako cijelo vrijeme imate kontakt očima i polako mu pokazujete što ga uskoro čeka.

Recite što želite

Muškarcima će biti puno lakše ako im u krevetu direktno kažete što želite i što volite nego da šutite ili dajete zbunjujuće znakove.

Iznenađenje

Ima li išta bolje od seksi iznenađenja? Oko toga se čak ne morate posebno truditi. Dovoljno je da ga dočekate u seksi donjem rublju i potpuno ćete ga osvojiti.

Istražujte

I muškarci znaju biti šutljivi pa sami isprobajte kako vaš partner reagira na određene podražaje i što mu se sviđa.

Pokažite mu što želite

Ako ste nesigurni i sramežljivi, ne morate mu izreći što vas uzbuđuje, nego mu sami pokažite ili uzmite njegove ruke i vodite ih.

Multitasking

Kao što žene vole istovremenu stimulaciju na više mjesta, tako je i s muškarcima. Žene su većinom orijentirane na penis, ali muškarci vole da dodirujete i ostale intimne dijelove tijela, posebno kod oralnog seksa ili ‘ručnog rada’.

Briga o veličini

Dok se žene brinu o celulitu i debljini, muškarci se pitaju što žene misle o njihovim penisima. Zato iskoristite trenutak razgovora u krevetu i recite mu što mislite. To će mu podignuti samopouzdanje i seks će biti još bolji.

Poza 69

Ako ste novi u isprobavanju ove poze, budite na vrhu jer će on tada imati slobodne ruke da vam pruži potpuno zadovoljstvo.

Dominacija

Muškarci vole osjećaj moći pa im ponekad pustite da dominiraju i rade s vama što žele (dokle god poštuju vaše granice).

Oprezno s pokudama

Niste li zadovoljni seksom, to trebate reći, ali argumentirano, tako da mu bude jasno u čemu je problem. Ostavite li ga bez konkretnog objašnjenja, ostat će zbunjen i neće se osjećati ugodno idući put.

Jastuci

Ne radi se o dječjoj tučnjavi jastucima, već oni mogu pomoći da neke poze budu produktivnije. On će penetrirati pod drugačijim kutom i oboje ćete doživjeti nova iskustva u krevetu.

Veži me – nježno

Osjećate li se nelagodno pri pomisli da ćete biti sputani i nećete imati stvari pod kontrolom, za početak povežite samo jedan gležanj ili zapešće za krevet pa osluškujte svoje tijelo i misli. Muškarce jako uzbuđuje pomisao da imaju sve pod kontrolom i da su dominantni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...