Brazil i Engleska remizirali na Maracani

Na otvaranju nove Maracane, pred 66.000 navijača, Brazil i Engleska odigrali su sjajnu utakmicu a završilo je 2:2. Brazilci su vodili golom Freda u 57. minuti, Englezi preokrenuli preko Oxlade-Chamberlaina u 67. i Rooneya u 79. minuti (sjajan gol iz trka s 20 metara), no Paulinho je u 81. zabio za konačnih 2:2. Remijem su Englezi ostali na samo četiri pobjede u 25 utakmica protiv Brazila u povijesti, a zanimljivost utakmice je da je lijevi bek Ashley Cole prvi put u 103 nastupa za Englesku ušao kao zamjena.

Rezultat je dobar, ali loša igra u prvom poluvremenu me zabrinula, priznao je engleski izbornik Roy Hodgson.

Nogometaši Njemačke u Washingtonu su izgubili od SAD-a s 3:4 (Westermann, Kruse, Draxler/Dempsey 2, Altidore, Stegen ag.), no rezultat je za elf još i dobar, pošto je do 79. minute domaćin vodio 4:1. Djelomično opravdanje Njemačkoj za poraz je neigranje nogometaša Bayerna i Borussije Dortmund. Najsretniji zbog pobjede SAD-a bio je izbornik Jürgen Klinsmann, koji je nadmudrio Löwa i pobijedio svoju Njemačku.

U ostalim susretima Irska je sa 4:0 pobijedila Gruziju, Ukrajina je odigrala ‘nulu’ s Kamerunom, a Južna Afrika pobijedila je Lesoto 2:0.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...