VIROVITIČKI BEND ODRADIO ODLIČAN KONCERT U ZADRU

Dečki iz Vatre kažu: “Bilo je dobro dok je trajalo”

Ana Baričević
Tamni način

Virovitički rock sastav gostovao je u Q baru i najavio novi album sa singlom “Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)” za koju su nedavno snimili i spot.

Uoči zadarskog koncerta razgovarali smo s frontmenom Ivanom Dečakom i Tomislavom Franjom Šuškom (bass gitara) o planovima za ljeto. Potpuno otvoreno progovorili su i o ljubavi rekavši tko u Zadru traži curu.

– Kad ne budemo imali koncerte, onda ćemo imati probe. Mi smo k`o Janica Kostelić. Kad ne skija, onda ode s obitelji na skijanje. Tomislav i ja ćemo biti zajedno na Krku. Tamo ćemo instalirati studio u mom podrumu i snimat ćemo demo materijale za jesen, kad ćemo ući u studio i snimati skroz novu ploču. Bit će onako ugodno s korisnim.

Pjesma “Bilo je dobro dok je trajalo” nastala je još 1998. godine, a sljedeće godine objavljena je na vašem prvom albumu “Između nas”. Što ste izmijenili?

– Napisao sam je s nekih 16, 17 godina. Sad kad sam navršio 33, odlučio sam izbaciti neke riječi, promijeniti aranžman i od stare pjesme napraviti potpuno novu stvar.

Vatra, publikaSigurno imate brojne obožavateljice. Stoga vas moramo pitati za ljubavni status, odnosno “Traži li tko od vas curu?”

– Mi smo “oduzeti”. Robert traži curu, ovisno o vikendu. U Zadru traži. Robert je inače naš gitarist koji trenutno nije ovdje nego se kupa na Morskim orguljama. Veliki je ljubitelj mora, Zadra i Zadranki, Zadrana nešto manje.

Je li dobar osjećaj imati svoj rock bend i može li se od toga živjeti?

– Živimo od muzike. Svi smo prijatelji i znamo se preko 15 godina. Tomislav je ušao u bend prije malo manje od godinu dana, ali znam ga dosta duže od toga. Prije svega mi je drago da se družim s tim ljudima, a onda kad to druženje donosi neke pjesme iza kojih stojimo sto posto i od njega na kraju krajeva možemo živjeti onda je to predivno.

Gdje nastupate ovo ljeto?

– Jučer smo bili u Gospiću, prekjučer u Šibeniku, danas smo ovdje. Sad imamo tjedan dana pauze pa nam slijede Čakovec, Vodice, Kašteli, Dubrovnik, Korčula, Vrbovec, Slavonski brod itd.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar