Do diplome uz “online” studiranje

Poslovni fakultet – DOBA s 13 godina iskustva te više od 2.800 e-diplomanta pokrenuo je poslovanje i u Splitu. Riječ je o privatnom fakultetu u Sloveniji, specijaliziranom za online studije koji u cijelosti izvodi preddiplomske i diplomske studijske programe.

Fakultet je, u prvom redu, namjenjen studentima koji za trajanja studiranja žele paralelno raditi na razvoju svoje karijere. Glavna prednost koju navodi čak 42 posto studenata DOBA Fakulteta vremenska je fleksibilnost. Fleksibilnost znači da studenti sami mogu odrediti vrijeme učenja i bolje planirati svoje vrijeme. Ovakav oblik studiranja novitet je na našem tržištu.

Naime, koncept online studiranja podrazumijeva da svaki student na profilu tjedno dobiva zadatke koje mora izvršiti, literaturu, s kolegama oformljuje grupe za timske zadatke te, što je najbolje, nije bitno kada to radi i gdje se nalazi. Jedini uvjet je računalo i internetska veza.

Prošle je godine DOBA Fakultet u Hrvatskoj predstavio online diplomski program “Međunarodno poslovanje” koji danas uspješno polazi 25 studenata iz Hrvatske, a ove godine uveden je preddiplomski studij “Marketing” na hrvatskom jeziku. Isti se temelji se na tri ključna sadržajna područja: marketing, mediji i odnosi s javnošću.

Inače, Međunarodno poslovanje (diplomski studij ili master) odlična je prilika za sve koji bi htjeli razviti menadžerske vještine rukovođenja zaposlenima, željeli raditi u internacionalnim poduzećima, surađivati s najboljim profesorima poduzetništva i razumjeti poslovanje u Europskoj uniji.

Što je najbitnije, studenti DOBA Fakulteta zbog širokih interdisciplinarnih znanja i praktičnih znanja, imaju velike mogućnosti zaposlenja u malim, srednjim i velikim poduzećima, kao i u ustanovama na području uslužnih djelatnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...