Dvojica muškaraca godinama silovali svoje supruge

Iza rešetaka su završila dvojica muškaraca zbog sumnje da su silovali svoje partnerice. Za to im prijeti i do 15 godina zatvora.

Kako doznaje Novi list, 55-godišnjak je prijavljen zbog silovanja vlastite supruge. Riječ je o 55-godišnjakinji koja je, kako stoji u prijavi, tri i pol godine trpjela seksualno zlostavljanje.

Inspektori su žurno reagirali kada je krajem prošlog tjedna prijavila muža za silovanje. Osumnjičeni 55-godišnjak je priveden, a tijekom kriminalisitčkog istraživanja doznalo se kako je još 2010. godine prvi puta silovao svoju ženu. Je li šutjela sve do sada trebalo bi biti rasvjetljeno u nastavku postupka. Odlukom suca istrage 55-godišnji nasilnik rasplet istrage čekat će iza rešetaka remetinečkog zatvora.

Tamo je sudskom odlukom smješten i 50-godišnjak kojeg je nevjenčana 43-godišnja supruga prijavila za silovanje. I ovaj slučaj je krajnje intrigantan budući da iz za sada dostupnih informacija proizlazi da je svoju partnericu 50-godišnjak seksualno zlostavljao od 2011. godine. Potrajalo je to sve do nedavno kada ga je konačno odlučila prijaviti.

Kako ne bi ponovio kazneno djelo što mu je stavljeno na teret ili pak pokušao utjecati na svoju žrtvu da promijeni ili ublaži svjedočenje 50-godišnjak je pritvoren.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...