Erotski snovi i njihovo značenje

Noge partnerice
Ukoliko je vaše tijelo u snu obavijeno nogama partnerice, postoji mogućnost da u ljubavnoj vezi osjećate nedostatak slobode. Možda ne uspijevate s voljenom osobom zadovoljiti svoje svoje fantazije ili se osjećate stjerani u kut zbog njene dominacije u vezi.

Seks sa šefom
Posao i osobe s kojima radite dominiraju vaš život. Šef vam je možda podsvjesno privlačan, ali vjerojatno sanjate spolni odnos s njim jer ni u snovima ne uspijevate zaboraviti na zadatke koji vas čekaju na radnom mjestu.

Masturbacija
Snovi povezani sa samozadovoljavanjem vrlo su česti. Uglavnom ukazuju na pojačanu potrebu za pažnjom i željom za više seksualnog uzbuđenja. Ako u snovima masturbirate u prisutnosti druge osobe, vjerojatno podsvjesno s partnerom želite podijeliti o čemu maštate. Snovi u kojima to činite zajedno s partnerom znače da između vas postoje određene tajne i prepreke.

Seks u troje
Znači da imate potrebu dublje istražiti vlastitu seksualnost. To posebno vrijedi za snove u kojima je treća osoba istog spola kao vi, što može upućivati na homoseksualnost ili poriv za zabranjenim postupcima. Nagon da probijete vlastite granice u vama postoji, ali u stvarnom životu zbog srama još niste spremni na taj korak.

Voće
Voće koje pokušavate ali ne možete dohvatiti upućuje na nezadovoljstvo trenutnim seksualnim životom. Snovi u kojima uspijevate ubrati voće označavaju mogućnost slobodnog izbora u krevetu, a mogu biti i simbol ženskih spolnih organa.

Prisluškivanje
Snovi u kojima iza zatvorenih vrata prisluškujete druge osobe u seksualnom činu znače da se osjećate isključenima iz partnerova života. Alternativno mogu označavati strah od priznavanja vlastitih seksualnih sklonosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...