Grdović: “Odlučio sam bevandi reći zbogom, dosta je smijanja!”

Što se točno dogodilo 13. svibnja kad mu je policija pokucala na vrata i privela ga zbog nasilja u obitelji, Mladen Grdović (54) ispričao je u intervjuu za Internetska posla. Kaže da je razlog svemu bila njegova iscrpljenost nakon 50 dana u Australiji, što je njegova supruga Brankica (44) primijetila.

Moja Brankica zna kakav sam u društvu, i da sve častim. Bio sam pozvan u jedno veliko društvo. Ona nije htjela ići. Ja sam bio tvrdoglav i ona je rekla: ‘Mladene, imaš aritmiju, moraš malo odmarati, radiš previše, bio si u Australiji’. Rekla mi je: ‘Ja ću ti zvati policiju’. Ja sam se išao obući, policija je došla i to je cijela priča, rekao je pjevač.

Grdović kaže da nije ni vikao ni razbijao po kući. Dodaje da je Brankica iz straha pozvala policiju i ovaj joj put daje za pravo, piše Dnevnik.hr.

Ja volim popiti kao i svi drugi ljudi. Odlučio sam reći zbogom bevandi. Neće se više nitko na moj račun smijati. To Branku najviše boli, kaže Grdović.

Ljudima koji su u sličnoj situaciji poput njega poručuje da se ne trebaju sramiti otići kod doktora ako im smeta alkohol. Podsjetimo, Mladen je rekao da su mu dijagnosticirali alergiju na bevandu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...