Hostel Forum dobio svoj prvi video

U samom središtu grada Zadra stari Hotel Forum zamijenio je Boutique Hostel Forum koji, osim odličnom lokacijom, privlači i dizajnerskim stilom. Za zanimljiv interijer zaslužan je Studio Up koji je između ostalog uredio i splitski hostel Goly&Bosy. Odličan spoj tradicionalnog i modernog, hostel goste poziva virtualnom razglednicom u kojoj otkriva sve ljepote Zadra.

Ovaj hostel slavi svoj prvi rođendan, a zahvaljujući dobroj atmosferi i dizajnerskom izgledu, postao je poznat u cijeloj Hrvatskoj i u svijetu. Tom prilikom, svim zaljubljenicima u putovanja “serviraju” svoj, kako kažu, prvi pravi promotivni video još “vruć” iz montaže.

Tome pridonosi i kafić uređen u istom tonu kao i hostel u kojem se gosti rado druže.

Gostima se s prozora pruža prekrasan pogled na crkvu sv. Donata, a u unutrašnjosti vladaju upečatljive crvene, plave i crne prugice. Mogu izabrati jednu od 37 soba, a ovisno o željama biraju jednokrevetne, dvokrevetne i četverokrevetne sobe. Svaka soba ima svoju kupaonicu i LCD televizor, a gosti ne trebaju strahovati za svoje dragocjenosti i mogu ih pohraniti u sefu. Cijene se kreću od 155 kuna za četverokrevetnu sobu do 1150 kuna za luksuzni apartman.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...