Ivica Propadalo obrušio se na Jelenu Rozgu

Ivica Propadalo na svom Facebook profilu izrazio je veliko nezadovoljstvo gafom Jelene Rozge odnosno njezinim nastupom na CMC festivalu.

Jelena Rozga na CMC festivalu nastupala je na play back, ali je zaboravila otvarati usta. Na taj je veliki propust reagirao i Ivica Propadalo.

‘Jelena Rozga je jeb… udarac zadala CMC festivalu, a bogami i svim svojim kolegama… Naime festival već duže vrijeme ide na play back. Oni koji znaju svirati i pjevati baš to ne vole. Pogotovo bendovi. Ali zbog publiciteta i velike gledanosti prisiljeni su na taj kompromis. CMC festival je Jeleni dao nezapamćen publicitet, kako pri reklamiranju festivala tako i na samoj završnici dodjelivši joj i neko priznanje. Koje i zašto moram priznat da ne znam… Ne ulazim da li je trebalo nekoga na revijalnom festivalu glorificirati ili ne, ali treba priznati ona je u ovome trenu velika zvijezda….Ne razumijem zašto nije prijenos prekinut, kad je režiser vidio da ona ne pjeva nego samo pleše.. Ja kao clan benda Teška industrija na čelu sa našim vokalom Leom i jednim od najboljih gitarista u regiji Vedadom Hadziavdićem smo posramljeni jer smo glumatali da sviramo i pjevamo. Mi i naš drug Kemal Monteno izveli bi majske kiše ” IN LIVE UZIVO” deset puta bolje, kao i većina izvođača tamo prisutnih, da smo dobili tu priliku. Svi smo prihvatili te uvjete, i tako se trebamo ponašati… Draga Jelena taj gaf ti možeš izvesti na svom koncertu, ali ne i našem zajedničkom…. Nadam se da ce se CMC oglasiti u povodu ovoga incidenta. Kolegijalno ovo nije bilo u redu…’, napisao je ogorčeni Propadalo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...