Izvješće PU zadarske za 18. lipnja

Policijski službenici Policijske postaje Pag u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Novalja, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Kutine kojeg se sumnjiči da je na području Kolanjskog Gajca na Pagu provalio u 15 apartmana u vlasništvu hrvatskih i stranih državljana te otuđio televizore i drugu tehničku robu vrijednu nekoliko desetaka tisuća kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 38-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom s vinkovačkog područja koju se sumnjiči da je, krajem travnja, u Solinama na Dugom otoku, iz kuće u vlasništvu 88-godišnjakinje otuđila novac i nakit u vrijednosti od nekoliko stotina tisuća kuna. Protiv nje podnijeta je kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog teške krađe.

Policijski službenici I Policijske postaje nad 17-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u noći s nedjelje na ponedjeljka u Ulici Dr. Franje Tuđmana u Zadru otuđio moped u vlasništvu 77-godišnjaka te ga nakon vožnje zapalio na području Čubrijana. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 47-godišnjaka i otuđio nekoliko boca alkoholnog pića u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Poličniku, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva i otuđio novac i cigarete u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih nekoliko mjeseci, u turističkom naselju u Kukljici, nepoznati je počinitelj provalio u skladište apartmana u vlasništvu 55-godišnjaka i otuđio sportsku opremu i električnu rasvjetu u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer oko 11 sati na Narodnom trgu i u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ručnih torbica u vlasništvu 70-godišnjakinje i 69-godišnjakinje otuđio novčanike s novcem i dokumentima u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...