Izvješće PU zadarske za 20. lipnja

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je sredinom prosinca u Ulici Bože Peričića otuđio mobitel u vlasništvu 44-godišnjakinje vrijedan više od tisuću kuna. Protiv njega podnijeta je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Noćas oko ponoći, u blizini Trga Petra Zoranića u Zadru, policijski službenici Interventne jedinice policije zatekli su 41-godišnjaka kojeg se sumnjiči da je neposredno prije toga oštetio staklo na arheološkom nalazištu na Trgu Petra Zoranića u Zadru. 41-godišnjak je doveden u prostorije policije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

U noći s utorka na srijedu, u Svetom Petru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U protekla dva mjeseca, u Ulici Hrvatskih gradova u Ninu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 35-godišnjaka te otuđio aparat za točenje piva vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih 10-ak dana, u trgovačkom centru u Murvici Donjoj, nepoznati je počinitelj iz izložbene vitrine otuđio dva mobitela u vrijednosti od oko tri tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, u Ninu, nepoznati je počinitelj s gradilišta trgovačkog društva otuđio bakrene cijevi u vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih mjesec dana, u Vrsima, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 64-godišnjakinje otuđio zlatninu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...