iz okc-a

Izvješće PU zadarske za 20. lipnja

Žeminea Čotrić
Tamni način

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je sredinom prosinca u Ulici Bože Peričića otuđio mobitel u vlasništvu 44-godišnjakinje vrijedan više od tisuću kuna. Protiv njega podnijeta je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Noćas oko ponoći, u blizini Trga Petra Zoranića u Zadru, policijski službenici Interventne jedinice policije zatekli su 41-godišnjaka kojeg se sumnjiči da je neposredno prije toga oštetio staklo na arheološkom nalazištu na Trgu Petra Zoranića u Zadru. 41-godišnjak je doveden u prostorije policije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

U noći s utorka na srijedu, u Svetom Petru, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U protekla dva mjeseca, u Ulici Hrvatskih gradova u Ninu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 35-godišnjaka te otuđio aparat za točenje piva vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih 10-ak dana, u trgovačkom centru u Murvici Donjoj, nepoznati je počinitelj iz izložbene vitrine otuđio dva mobitela u vrijednosti od oko tri tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, u Ninu, nepoznati je počinitelj s gradilišta trgovačkog društva otuđio bakrene cijevi u vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih mjesec dana, u Vrsima, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 64-godišnjakinje otuđio zlatninu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar