Izvješće PU zadarske za 23. lipnja

Jučer je u Zadru, ul. Stjepana Radića, nepoznati počinitelj 43-godišnjakinji iz ruke istrgnuo novčanik u kojem se nalazio manji novčani iznos. Vlasnici je pričinjena šteta od nekolko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Jučer je u Zadru, O.K.Branimira, u noćnom baru, nepoznati počinitelj otuđio mobitel marke „Iphone 4“ vl. 28-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Jučer je dovršeno krim. istraživanje nad 39-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno oko 275 grama droge kokain. Isti je predan pritvorskom nadzorniku, a potom je u popodnevnim satima odveden na ispitivanje kod ŽDO i suca istrage ŽS u Zadru te mu je određen istražni zatvor.

Sinoć je u kanjonu Male Paklenice, 50-godišnjak pronašao mrtvo tijelo 26-godišnjeg drž. Slovačke koji je bio sudionik utrke “Velebitski traking“. Na tijelu pokojnika nisu uočeni tragovi nasilja. Tijekom jutra mrtvozornik će izvršiti pregled tijela pokojnika i utvrditi uzrok smti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...