Izvješće PU zadarske za 24. lipnja

Policijski službenici Policijske postaje Biograd provode kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom s biogradskog područja kojeg se sumnjiči da je, u subotu u ranim jutarnjim satima, na biogradskom predjelu Soline pucao iz vatrenog oružja.

Jučer tijekom noći, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u slastičarnicu u vlasništvu 36-godišnjakinje te otuđio tortu i dječji bicikl vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Tijekom proteklog tjedna u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 66-godišnjaka te otuđio fotoaparat vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s četvrtka na petak, u noćnom klubu u Ulici Kolovare u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel LG u vlasništvu 44-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...