Izvješće PU zadarske za 26. lipnja

Noćas oko 2 sata, na benzinskoj postaji u Petrčanima, dvojica maskiranih nepoznatih počinitelja su, uz prijetnju oružjem, od dvojice zaposlenika u dobi od 52 i 24 godina otuđili novac. Protiv nepoznatih počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, na plaži u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio laserski metar, sat i novac iz novčanika u vlasništvu 36-godišnjaka ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih nekoliko dana, na predjelu Brigovi u Zatonu, nepoznati je počinitelj iz maslinika u vlasništvu 48-godišnjakinje otuđio gumeno crijevo za navodnjavanje vrijedno nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Sinoć oko 23 sata, u kući u Karinu Gornjem, prilikom službenog postupanja zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira, 46-godišnji gost na rođendanskoj proslavi je fizički napao policijskog službenika Policijske postaje Obrovac. Policijski službenik je lakše ozlijeđen, a napadač je zajedno s 43-godišnjim vlasnikom kuće i 46-godišnjakom koji je odbio zapovijed da prestane glasno reproducirati glazbu, doveden u službene prostorije Policijske postaje Obrovac. Sva trojica su bili pod utjecajem alkohola radi čega su zadržani do otriježnjenja nakon čega će nad njima biti provedeno kriminalističko istraživanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...